Nagelstudio

Gel, Colour gel of striplak

De nagelstudio, onder leiding van Gwen Korver, bestaat al zeker 30 jaar. 30 jaar ervaring en een van de beste producten op het gebied van nagelstyling. Een gouden combinatie.

Wij bieden verschillende soorten behandelingen en altijd een advies op maat naar jouw wensen. De volgende behandelingen bieden wij standaard aan bij ons in de salon

Wij werken uitsluitend met Alessandro International. Al jaren een toonaangevend bedrijf binnen deze branche en telkens vernieuwend. Wij staan voor geen schade aan de natuurnagel, onze producten zijn zuurvrij en tasten de natuurnagel niet aan. Zo ben je zeker van een gezonde nagel.

Gellak (va. € 27,50)

Gellak is de laatste paar jaren erg in opkomst geweest. Verzekerd van twee weken mooi gelakte nagels. Doordat wij verschillende systemen gellak bieden, kunnen wij iedere nagel voorzien van een juist systeem. Een greep uit wat wij aanbieden:
STRIPLAC – een Peel and Soak systeem. Deze lak is als een sticker te verwijderen maar ook af te weken in remover. Uitermate geschikt voor de soepele en flexibele nagel.
PROLAK – een Soak-off systeem die wat steviger is als Striplac. Kan thuis of in de salon worden afgeweekt met remover.
COLOURGEL – de kleurgel voor over de kunstnagels, alleen geschikt voor over de kunstnagels of de extreem sterke nagel
In ieder kleursysteem bieden wij dezelfde kleuren en wisselende seizoenskleuren. Zo zit er altijd wat tussen wat bij jouw outfit of stemming past!

Laagje Gel (va. € 25,-)

Biedt gellak niet genoeg stevigheid voor jouw nagel? Dan is een laagje gel over de natuurnagel misschien een uitkomst. Dit laagje kan gecombineerd worden met of zonder een gellak.

Kunstnagels (va. € 42,50)

Met kunstnagels ben je voorzien van lengte, glans, kleur en vorm. Je hoeft 4 weken nergens meer aan te denken. Met ons breed assortiment aan gels van Alessandro kunnen wij altijd een passend systeem creëeren. Zo ontstaat er geen lifting of schade. Rond, vierkant, lang of kort? Alles kan, loop gerust binnen. Wij adviseren je graag!