Retourneren

Webshop

Wij doen er alles aan om de consument via onze website te informeren over de artikelen. Mocht de consument desondanks een artikel zonder opgave van reden niet wensen af te nemen, dan heeft de consument het recht het product binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling terug te sturen.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. De consument zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij/zij het product wenst te behouden. Indien de consument van het recht tot retourneren gebruik maakt, zal deze het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – onbeschadigd en in de originele staat en verpakking aan She Stories retourneren, conform de door She Stories verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Indien de consument een artikel wil retourneren, dient het artikel van tevoren worden aangemeld via een mail (webshop@shestories.nl) o.v.v. het ordernummer & gegevens. Het ordernummer dient ook op de doos/verpakking te worden vermeld. Als de retouren niet van tevoren zijn aangemeld en er geen ordernummer op de verpakking staat vermeld kunnen wij de retour helaas niet aannemen.

She Stories accepteert uitsluitend retourneringen waarvoor de instructies zijn gevolgd. Retourneringen die niet binnen de gestelde tijd zijn ontvangen worden niet geaccepteerd.

Voor het retourneren van artikelen vanuit een ander land dan Nederland kan de consument gebruik maken van het bij de bestelling gevoegde retouradres. De consument verzend het pakket via een pakketdienst naar keuze. De verzendkosten voor deze retourzending zijn voor de rekening van de consument.

De retourzending zal na ontvangst van de goederen per e-mail worden bevestigd. Het aankoopbedrag van de retourzending stort She Stories binnen 10 werkdagen terug op de rekening waarvan het bedrag afkomstig is.

De volgende artikelen mogen niet geretourneerd worden:

  • Badkleding;
  • Cosmetica;
  • Sieraden.

De kosten voor het retour zenden van de items zijn voor eigen rekening.

Goederen die met korting gekocht zijn, of in de uitverkoop, kunnen uitsluitend geretourneerd worden en zullen worden vergoed in de vorm van een tegoedbon die u op zowel nieuwe collectie als sale artikelen kunt inwisselen. Op dit bedrag blijven de geldenden voorwaarden geldig, die met de sale artikelen verbonden zijn.