Verzenden/bezorgen

Verzenden

Wij hanteren de standaard tarieven die PostNL hanteert voor de verzending. Gratis verzending bij een besteding vanaf €200,-.

Alle artikelen uit de online winkel zijn uit voorraad leverbaar. Helaas kan het voorkomen dat een artikel onverhoopt niet meer leverbaar is, wij zullen de consument in dat geval zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen.

She Stories streeft ernaar alle bestellingen uiterlijk binnen 1 à 2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Dit gebeurt via PostNL naar het bij de bestelling opgegeven afleveradres. Mocht de levertermijn om bepaalde redenen afwijken dan krijgt de consument hiervan een melding in de winkelwagen, bij het kiezen van de betaalmethode en in de bevestiging van de bestelling.

We zijn (mede door de 'Corona perikelen) genoodzaakt dit stukje tekst op te nemen in onze voorwaarden. Sinds de pandemie, is het voor ons wel mogelijk alles binnen 1 à 2 werkdagen te verzenden, maar haalt PostNL het niet meer altijd binnen gewende en gewenste levertijden te leveren. Wij van She Stories, doen er alles aan je bestelling met liefde te verwerken, in te pakken en op te sturen. Wij hopen dat we in deze tijd kunnen rekenen op iets meer geduld dan wat er van oudsher gewend is. De mensen bij PostNL doen er alles aan jouw bestelling zo goed en snel mogelijk te leveren, maar Corona maakt het ze soms moeilijk.

Bezorgen

De bestelling van She Stories moet echt een beleving zijn en is daarom ook erg belangrijk voor ons! De bestelling moet uiterlijk 30 dagen na opdracht zijn geleverd bij de consument. Indien het niet mogelijk blijkt een bestelling binnen 30 dagen te leveren wordt de consument daarover tijdig geïnformeerd en heeft de consument het recht de bestelling kosteloos te annuleren. In dat geval zal She Stories voor terugbetaling zorgen. Dit geldt niet als de partijen een andere leveringstermijn hebben afgesproken.

Incomplete bestelling

Als de bezorging van uw She Stories bestelling niet compleet is en wij u iets moeten naleveren betaalt u daar geen verzendkosten voor.

Aflevering op afspraak

Helaas kunnen er geen aflevering op afspraak worden gemaakt. PostNL bezorgt de verzendingen van She Stories van maandag tot en met zaterdag (niet op zaterdag als de bestelling boven de 30kg is) met hun eigen aflever routes.

Niet aanwezig?

Indien u niet aanwezig bent neemt PostNL het pakket weer mee en bezorgt dit pakket de volgende dag op een ander tijdstip. Indien u de tweede maal niet aanwezig bent wordt het pakket op een TNT of DHL afhaalpunt bij u in de buurt gebracht waar u deze kunt afhalen.