Over She Stories

She Stories bij Gwen

She Stories is een boutique met dameskleding, accessoires en meer! Ontdek de met lef & liefde samengestelde collectie met internationale trendsettende labels. Daarnaast kun je ook je nagels en voeten laten verzorgen in de aangesloten salon. Een complete service van top tot teen en een gezellige sfeer in het mooie pand aan de Damlaan in Leidschendam. Ga eens langs bij She Stories, ontdek de laatste modetrends en laat je adviseren. Maak dan gelijk een afspraak in de salon en verwen jezelf. Haal jouw lef en liefde voor jezelf naar boven, want je mag gezien worden!
Enthousiast over jezelf vertellen is geen kunst, vandaar dat wij dit stukje ‘about us’ uit een review op onze Facebook-pagina gekopieerd hebben. Onze boutique door de ogen van onze klanten:

"In de gezellige dorpskern van het pittoreske Leidschendam, op de Damlaan 34, is een plek waar DE VROUW, ondernemerschap, inspiratie, liefde voor innerlijke- en uiterlijke verzorging, trends en Fashion dagelijks hoogtij vieren. Het is een plek waar elke vrouw zich kan thuisvoelen, want elke vrouw is een SHE met haar eigen persoonlijke STORY?!?"

"Bij SHE STORIES By Gwen wordt door gediplomeerde professionals gekeken naar jou als vrouw, wat bij jou past (maar ook wat niet) en waar jij je als vrouw lekker bij voelt, zodat jij kunt shinen in alle facetten van jouw vrouwelijkheid."

"Verzekerd van de perfecte outfit, een eerlijk Fashion & Style advies, mooie nagels, frisse verzorgde voetjes,, loop je bij SHE STORIES Bij Gwen altijd met een lach de deur uit. Het is namelijk ook nog eens een gezellige plek, waar een kopje koffie of thee altijd voor je klaarstaat!"

Team She

Gwen
Lady boss
Gwen
Ik ben 30 jaar geleden begonnen als ondernemer en nagelstyliste. Door wat belemmeringen moest ik helaas het vak van nagelstyliste afbouwen. Maar waar nodig sta ik, door de 30 jaar know how, graag de dames bij met raar en daad. De boetiek is er 7 jaar geleden bijgekomen. Wat overigens genoeg werk is voor mij. AND I LOVE IT! Ik doe de inkoop, de styling van de winkel en etalage, bewerk de foto's van de photoshoots, de social media, begeleid medewerkers waar nodig enz. Ook ben ik natuurlijk altijd te vinden in de boetiek voor advies of een kop koffie. Sinds kort hebben we ook de webshop erbij, waar we met z'n alle hard aan werken om dit een succes te maken!

Yvonne 
Pedicure
Yvonne
 
40 jaar geleden begon zij als pedicure en was toen vooral een het werk in bejaardenhuizen. Daar heeft ze een ongelooflijke hoeveelheid vakkennis opgedaan. Wat ik aan haar het meest bewonder is dat ze met ontzettend veel liefde en aandacht voor haar cliënt het vak pedicure uitoefent. Je begrijpt dat je bij haar in goede handen bent na zoveel jaar ervaring. Mijn mama mijn grote voorbeeld!

Sylvana
Nagelstyliste
 
Spontane, goedlachse Sylvana is één van onze nieuwe aanwinsten. Buiten dat ze super mooie nagels maakt is haar openheid verfrissend. Ik ben blij dat ze als zzp'er ons team compleet maakt.

Ellen
Fashion Stylist
Ellen
Ellen beoefende voorheen een hele andere tak van sport. Zij komt van oorsprong uit de verpleging. Maar deze blije creatieveling is meer dan op haar plaats in onze boetiek. Ze is een kei in het samenstellen van toffe outfits! Haar motto's zijn 'Pluk de dag' en 'Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingeres ophangen'. En een leuke outfit is daarbij wel zo leuk!

Roos
Model & Stylist
Roos
Mooie, lieve Roos waar ik altijd op kan bouwen is ons vaste model voor alle foto's die wij van de collectie maken. Zij studeert doordeweeks nog, dus wij doen de photoshoots op zaterdag en dan is ze ook vaak in de boetiek te vinden.

Pam
Model & Stylist
Ook Pam staat sinds kort model voor ons. Pam is altijd vrolijk, brengt positieve energie naar de winkel en heeft de mooiste glimlach :)

Floor
Webshop medewerker
Floor
Floor werkt aan onze webshop en de mail. Floor vult de webshop wekelijks met nieuwe items die binnenkomen. De webshop en mail up to date houden is een hele klus, maar ze doet dat met liefde!