Gratis verzending vanaf € 75,-
Gratis verzending vanaf € 75,-
  • 0
  • 0
Gratis verzending vanaf € 75,-
Bel ons: 070 3877952

Meet the Team

Bij She Stories vindt u een team van gediplomeerde professionals. Naast hygiëne, kwaliteit en service bieden wij een gezellige sfeer in een mooi pand. Wij werken alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak of heeft u behoefte aan meer informatie. Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Wil je ook mooie nagels?

Boek je afspraak online.

Gwen Korver

Eigenaresse / Allround Nagelstyliste / Healer
“Ik ben 27 jaar geleden begonnen met het zetten van de eerste stappen in het vak nagelstyling als ondernemer. Begonnen in Den Haag en sinds 15 jaar neergestreken in Leidschendam. Kwaliteit en hard werken in combinatie met gezelligheid zijn mijn speerpunten die ervoor gezorgd hebben dat er nu een nagelstudio en een boetiek is waar we instaat zijn om onze klanten goed te kunnen adviseerden en van een nieuwe look te voorzien die bij je past”

Jessica Maal

Nagelstyliste

Jessica is aanwezig op dinsdag,donderdag, vrijdag en zaterdag.

Preena

Nagelstyliste
Aanwezig op dinsdag,woensdag, donderdag, vrijdag & zaterdag.

Yvonne van Herk

Pedicure
‘Feet bij Yvon’ “Mijn motto is: ‘Gun je voeten een goede verzorging, ze zijn het waard!’. Het voorkomen van voetproblemen is een van de belangrijkste taken van een pedicure. Vijftien jaar geleden ben ik begonnen als medisch pedicure maar de laatste jaren ben ik ook veel bezig met de cosmetische kant omdat ik het leuk vind om ieder paar voeten mooi te maken.”
Yvonne is aanwezig op dinsdag, woensdag en zaterdag.