Gratis verzending vanaf € 75,-
Gratis verzending vanaf € 75,-
  • 0
  • 0
Gratis verzending vanaf € 75,-
Bel ons: 070 3877952
Gwen

She achter Stories

Enthousiast over jezelf vertellen is geen kunst, vandaar dat wij dit stukje uit een review op onze Facebook-pagina gekopieerd hebben. Onze boutique door de ogen van onze klanten:

In de gezellige dorpskern van het pittoreske Leidschendam, op de Damlaan 34, is een plek waar DE VROUW, ondernemerschap, inspiratie, liefde voor innerlijke- en uiterlijke verzorging, trends en Fashion dagelijks hoogtij vieren. Het is een plek waar elke vrouw zich kan thuisvoelen, want elke vrouw is een SHE met haar eigen persoonlijke STORY??❤️✨

Bij SHE STORIES By Gwen wordt door gediplomeerde professionals gekeken naar jou als vrouw, wat bij jou past (maar ook wat niet) en waar jij je als vrouw lekker bij voelt, zodat jij kunt shinen in alle facetten van jouw vrouwelijkheid.

Verzekerd van de perfecte outfit, een eerlijk Fashion & Style advies, mooie nagels, frisse verzorgde voetjes, perfect gevormde wenkbrauwen of een ontspannende massage, loop je bij SHE STORIES Bij Gwen altijd met een lach de deur uit. Het is namelijk ook nog eens een gezellige plek, waar een kopje koffie of thee altijd voor je klaarstaat!

she_stories_in_store
by_gwen_she_stories